Στο ParadoxFlavors καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε για εσάς τους πελάτες μας τα χαμηλότερα μεταφορικά της αγοράς. Επίσης σας καλύπτουμε εάν συμβεί το οτιδήποτε κατά τη μεταφορά. 

Οι επιλογές σας για παραγγελίες και αποστολές είναι οι εξής:

  • Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Στο τηλέφωνο μας  212 105 7095

  • Courier

Οι αποστολές των προϊόντων μας στην Ελλάδα γίνονται μέσω της εταιρίας Elta Courier & Speedex.  Στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας και για παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 13:00, τα προϊόντα παραδίδονται στον χώρο σας συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε ορισμένα νησιά (ανάλογα με τη χρονική περίοδο) ίσως απαιτηθεί μία με δυο επιπλέον ημέρες.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

• Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

• Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 212 105 7095, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξή της παραγγελίας σας.

  • Παραλαβή από το κατάστημα

Φυσικά μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online και να παραλάβετε από τα φυσικά μας κατάστηματα Λ. Θηβών 51 & Αγίων Αναργύρων 8, Πειραιάς και Αρεθουσης 217 , Χαλκίδα. 

  • Δωρεάν Μεταφορικά

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ 

Ακολουθήστε μας στο Facebook